>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Росіянин Нурмагомедов хоче відкрити в Полтаві спортивний комплекс

Хабіб Нурмагомедов хоче назвати спорткомплекс своїм ім'ям.

Росіянин Нурмагомедов хоче відкрити в Полтаві спортивний комплекс
Хабиб Нурмагомедов
Фото: express.co.uk.

Дядько чемпіона UFC у легкій вазі, росіянина Хабіба Нурмагомедова Алекс Нурмагомедов, який зараз живе в Полтаві, розповів про плани бійця після завершення спортивної кар'єри.

"Він каже, що покінчить зі спортом і буде тренувати. Саме в Полтаві хоче відкрити спортивний комплекс імені Хабіба Нурмагомедова. Це його мета. Він хоче відкрити його за власні гроші, скільки б на це не пішло. У Полтаві і Махачкалі хоче відкрити спортивний клуб Eagles MMA. Хабіб говорив, що дуже вдячний українському народу за те, що йому тут допомагали, коли було важко. Він тут жив, виступав і завжди говорив, що Полтава йому дуже подобається. Але як усе складеться - ми не знаємо. Адже він відмовився від гонорару. Але якщо він отримає свої мільйони, то ми спробуємо це зробити", - цитує Алекса СПОРТ.ua.

Нагадаємо, бій року в ММА між Нурмагомедовим і ірландським бійцем Конором Макгрегором завершився скандалом.

Нурмагомедов здобув перемогу задушливим прийомом у четвертому раунді і захистив титул чемпіона UFC у легкій вазі. Бій відбувся в Лас-Вегасі.

Після бою Нурмагомедов спровокував масштабну бійку в залі, перестрибнувши через огорожу октагону. У ситуацію втрутилися поліція і охорона.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram