>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Гравець збірної Франції бажав їй поразки в фіналі ЧС-2018

Лоран Косельні дав відверте інтерв'ю.

Гравець збірної Франції бажав їй поразки в фіналі ЧС-2018
Лоран Косельни получает злополучную травму в матче против "Атлетико"
Фото: EPA/UPG

Захисник лондонського "Арсеналу" і збірної Франції Лоран Косельні в інтерв'ю телеканалу Canal+ розповів про своє ставлення до перемоги збірної Франції на минулому Чемпіонаті світу-2018.

"Я хотів, щоб збірна проходила в наступні раунди і водночас бажав їй поразки. Це егоїстично. Деякі скажуть: як він міг бажати Франції поразки? Але такі були мої відчуття в той момент. Перемога Франції на чемпіонаті світу завдала мені більше психологічної шкоди, ніж травма", - цитує Лорана Canal+.

"Дідьє Дешам подзвонив мені в день народження у вересні і більше жодного разу. Багато людей мене розчарували, не тільки тренер. Це як удар у спину. Коли ти в хорошій формі - у тебе багато друзів. А коли травмований, то через якийсь час про тебе забувають", - заявив Косельні.

Нагадаємо, в травні в півфінальному матчі-відповіді Ліги Європи проти мадридського "Атлетіко" (0:1) Лоран отримав травму - розрив ахіллового сухожилля. З цієї причини основний центральний захисник збірної Франції пропустив переможний для Les Bles чемпіонат світу в Росії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram