>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Збірні Голландії та Німеччини зіграли бойовий матч у Лізі Націй

Німецька команда програла з рахунком 3:0.

Збірні Голландії та Німеччини зіграли бойовий матч у Лізі Націй
Фото: EPA/UPG

В рамках третього туру Лиги Націй у групі А3 в Амстердамі зійшлися географічні сусіди й історичні футбольні суперники - збірні Голландії та Німеччини.

Матч, в якому обидві команди намагалися грати першим номером, закінчився розгромною поразкою німців 0:3. Голи забивали Вірджил Ван Дейк (31), Мемфіс Депай (88) і Жоржиньо Вейналдум (90+3).

Поєдинок показав, що збірна Німеччини після Чемпіонату світу-2018 продовжує перебувати в кризі, і головним чином - у кадровій.

У свою чергу, своєю перемогою збірна Нідерландів показала, що голландський футбол повстає "з попелу".

Наставник помаранчевих Рональд Куман зліпив команду з різного тіста - в ній знайшлося місце і молодості, в особі Маттейса де Ліхта, Стівена Бергвейна і Френкі де Йонг, і умовним "динозаврам", таким як Дейлі Блінд і Райан Бабел.

І за грою голландців знову стало приємно дивитися.

Так, у другому таймі збірна Німеччини перегравала своїх суперників. Підопічні Йоахіма Льова створили ряд гольових моментів, і забий Сані гол за рахунку 0:1 - критики на адресу тренерського штабу 4-разових чемпіонів світу після матчу було б менше.

Однак недисципліновані дії німців в ендшпілі поєдинку дозволили господарям довести матч до розгрому і, тим самим, завершити 16-річний період, в якому збірна Голландії не перемагала національну команду Німеччини.

Вейналдум (зліва) і Депай
Фото: EPA/UPG
Вейналдум (зліва) і Депай

Водночас для німців ця поразка стала п'ятою в поточному календарному році у зіграних десяти матчах - тобто кожен другий поєдинок колись непереможна дружина Льова програвала.

Криза вочевидь.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram