>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ісландці забили 3 голи в матчі з чемпіонами світу - французами

Поєдинок завершився нічиєю 2:2.

Ісландці забили 3 голи в матчі з чемпіонами світу - французами
Арон Гуннарссон
Фото: EPA/UPG

У Генгамі на "Стад дю Рудуру" відбувся товариський поєдинок, в якому чемпіон світу - збірна Франції зустрічалася з іще одним учасником ЧС-2018 - командою Ісландії.

Поєдинок завершився нічийним результатом 2:2.

Варто додати, що підопічні Дідьє Дешама давно не були такими близькими до поразки - від програшу їх відокремлювала лише одна хвилина.

Рахунок в матчі на 30 хвилині відкрив півзахисник ісландської збірної і турецького "Елязігспору" Ельмар Б'ярнасон - 0:1.

Через 28 хвилин ісландський легіонер шотландського "Абердіна" Карі Арнасон більярдним ударом подвоїв перевагу своєї команди - 0:2.

Запахло сенсацією.

За 4 хвилини до кінця основного часу ісландці забили третій м'яч.., але у свої ворота - нападник ПСЖ Кіліан Мбаппе пробив з гострого кута, голкіпер удар парирував, проте м'яч відскочив у захисника збірної Ісландії і болгарського "Левскі" Хоульмара Едн Еййоульфссона, а від нього - у ворота. 1:2.

А на 90 хвилині під час подачі французами кутового удару форвард гостей Колбейнн Сігторссон, напевно, ситуативно згадав, що він є гравцем французького "Нанта" і допоміг своїм тимчасовим "співвітчизникам", необґрунтовано зігравши рукою у власному штрафному майданчику.

Пенальті чітко реалізував той самий Мбаппе - 2:2.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram