>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Зеппельт звинуватив президента МОК у неякісному допінг-контролі на ОІ-2018

Томас Бах став героєм нового фільму Хайо Зеппельта.

Зеппельт звинуватив президента МОК у неякісному допінг-контролі на ОІ-2018
Томас Бах
Фото: Lenta.ru

Німецький журналіст, позаштатний кореспондент асоціації німецьких регіональних громадських телерадіокомпаній ARD Хайо Зеппельт, відомий своїми антидопінговими репортажами і фільмами, випустив новий сюжет на тему неякісного допінг-контролю під час Олімпійських ігор-2018 у Пхьончхані, головним героєм якого став президент Міжнародного олімпійського комітету (МОК) Томас Бах, інформує Sportschau.

Зеппельт показав, що під час зимової Олімпіади-2018 були випадки, коли приміщення з допінг-пробами залишалися без охорони. Холодильники з пробірками не були закриті й опечатані. Будь-який співробітник, який опинився в лабораторії, мав до них вільний доступ, як і до документації, яка також була доступна.

Уточнюється, що доказами цього є велика кількість відеозаписів. За словами німецького вільного журналіста, це свідчить про те, що подібне було нормою, а не винятком з правил.

На думку Зеппельта, саме Бах винен у такій ситуації, адже саме президент МОК обіцяв, що на Олімпіаді в Південній Кореї не буде ніяких порушень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram