>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Реал" без Роналду - 4 матчі поспіль без перемог, "Ювентус" з Роналду - 10 перемог поспіль

Роль особистості в історії футбольного клубу.

"Реал" без Роналду - 4 матчі поспіль без перемог, "Ювентус" з Роналду - 10 перемог поспіль
Криштиану Роналду
Фото: EPA/UPG

У рамках 8-го туру Ла Ліги мадридський "Реал" грав у Країні Басків у місті Віторія-Гастейс з клубом "Алавес" і поступився 0:1 (Ману Гарсія, 90+5).

Після цієї поразки переможці Ліги чемпіонів-2018 опустилися в турнірній таблиці чемпіонату Іспанії на четверте місце (14 очок), відстаючи від лідера Ла Ліги "Севільї" на 2 очки.

Таким чином, завдяки своїй перемозі "Алавес" зрівнявся з "Реалом" за очками і піднявся на шосте місце. Відтак перша шістка розташувалася в двоочкових інтервалах.

Відзначимо, що результати "Реала" без Криштіану Роналду не радують уболівальників мадридського клубу - найсильніший клуб Європи не виграє четверту зустріч поспіль. Нагадаємо, в 6-му турі Ла Ліги підопічні Хулена Лопетеги розгромно поступилися "Севільї" 0:3, у наступному турі в мадридському дербі на "Сантьяго Бернабеу" не змогли переграти "Атлетіко" 0:0, в Лізі чемпіонів у Москві поступилися ЦСКА 0 :1 і з таким самим рахунком програли "Алавес".

Водночас туринський "Ювентус" з Роналду змітає всіх суперників на своєму шляху і здобув 10 перемогу поспіль зі старту сезону, дві з яких припадають на Лігу чемпіонів.

Напередодні, в рамках 8-го туру Серії А на стадіоні "Фріулі" в Удіне був повалений "Удінезе" 2:0. Криштіану забив свій третій гол у сезоні за "Стару синьйору", подвоївши перевагу своєї команди на 37-й хвилині.

Найближчих суперників ("Наполі") "Ювентус" випереджає на 6 очок.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram