>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Матчем суперників "Шахтаря" в групі - "Гоффенгайма" і "МанСіті" - стартував другий тур ЛЧ (оновлено)

"Манчестер Сіті" здобув нелегку перемогу 2:1.

Фото: EPA/UPG

Матчами в Зінсгаймі і Турині в Лізі чемпіонів стартував другий тур групового етапу.

Поєдинок у Німеччині між суперниками донецького "Шахтаря" в групі F - "Гоффенгаймом" і "Манчестер Сіті" - стартував з місця в кар'єр: на першій же хвилині Ісхак Бельфоділь скористався секундною неуважністю центральних захисників гостей, вийшов один на один з Едерсоном і відкрив рахунок у матчі - 1:0.

Швидкий гол не збентежив чемпіона Англії, якому досить швидко, через лише 7 хвилин, вдалося відновити статус-кво: комбінація Давид Сільва - Серхіо Агуеро завершилася точним ударом аргентинця  - 1:1.

Надалі перевага "городян" була тотальною. Іще в першому таймі Агуеро міг оформити покер. Однак чудова гра голкіпера "Гоффенгайма" Олівера Бауманна, неточні удари Агуеро і Ко, помножені на іноді дивні рішення рефері поєдинку словенця Дамира Скомина, не дозволяли до слушного часу "Манчестер Сіті" забити другий м'яч.

Щойно під завісу поєдинку безглузда помилка захисника господарів Штефана Поша дозволила Давиду Сільві забити переможний м'яч - 1:2.

"Манчестер Сіті" здобуває аж ніяк не пересічну перемогу.

Паралельний матч у Турині між "Ювентусом" і "Янг Бойз" минав значно спокійніше.

До 68 хвилини господарі забили три голи, причому автором усіх м'ячів був один гравець - Пауло Дібала.

Пауло Дібала
Фото: EPA/UPG
Пауло Дібала

Підсумкові 3:0 вивели "Стару синьйору" на перше місце в групі Н. Нагадаємо, в першому турі туринці у Валенсії з рахунком 2:0 здобули перемогу над однойменним клубом.

Потіснити "Ювентус" на першому місці турнірної таблиці групи Н має шанс "Манчестер Юнайтед", який свій матч з іспанцями проводить трохи пізніше.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram