>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Брати Клички потрапили до Книги рекордів Гіннеса

Брати-чемпіони на двох провели найбільшу кількість боїв.

Віталія та Володимира Кличків занесли до Книги рекордів Гіннесса як братів-чемпіонів, які на двох провели найбільшу кількість боїв.

Про це оголосили на гала-вечорі 56-го конгресу Всесвітньої боксерської ради (WBC), який 1 жовтня відкрився в Києві, повідомляється на сайті мера Києва Віталія Кличка.

Фото: kiev.klichko.org

"Для мене ця нагорода є несподіванкою. Наш з Володимиром рекорд - це рекорд всіх, хто підтримував братів-Кличків, хто вболівав за нас і за Україну. Адже ми завжди відстоювали честь нашої країни", - сказав вічний чемпіон WBC Віталій Кличко.

Фото: kiev.klichko.org

Раніше повідомлялося, що екс-чемпіону світу з боксу у важкій вазі Володимиру Кличку вручили чемпіонський пояс WBC. Пояс WBC - єдиний, за який протягом всієї своєї професійної кар'єри не бився Володимир Кличко, тому що цим поясом у період з 2004 по 2005, а також з 2008 по 2013 роки володів його старший брат Віталій.

Нагадаємо, з 1 по 5 жовтня в Києві проходить конгрес Всесвітньої боксерської ради (WBC). Серед гостей конгресу - чинні чемпіони світу, легендарні зірки світового боксу, президенти федерацій країн-членів WBC, судді, спортивні менеджери і функціонери. Всього в столицю України для участі у конгресі приїхали близько 700 учасників із 166 країн.

Ініціатором проведення конгресу, який в Україні проходить вперше, став Віталій Кличко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram