>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

З'ясувалася справжня причина конфлікту Моуріньо і Погби

Прес-аташе клубу попросив пробачення у француза.

Фото: www.thesun.co.uk

З'ясувалася справжня причина суперечки наставника "Манчестер Юнайтед" Жозе Моуріньо з лідером команди Полем Погбою, що відбулася на тренуванні МЮ, і яку зняв телеканал Sky Sports.

Прес-секретар клубу Джон Аллен, який був присутній на тренуванні, оскільки на занятті працювала знімальна група Sky Sports, повідомив Моуріньо, що після поразки "Юнайтед" у матчі Кубка Ліги проти "Дербі" (2:2, пенальті 7:8), Погба опублікував відео в Instagram, на якому він, а також Андреас Перейра і Люк Шоу, які не брали участі в матчі, жартують і сміються, повідомляє The Sun.

Погба і Перейра
Фото: www.thesun.co.uk
Погба і Перейра

Люк Шоу
Фото: www.thesun.co.uk
Люк Шоу

Моуріньо сприйняв це, як кепкування над поразкою своєї команди в матчі з "Дербі", і саме це він і висловив Погбі на початку тренування. Цей момент і потрапив на відео Sky Sports.

На відео чутно, як після розмови з французом Жозе запитує прес-секретаря клубу: "Джон, коли Поль зробив цей пост в Instagram?".

Однак виявилося, що цей пост було зроблено не після матчу, а в перерві між таймами, коли "Юнайтед" вів у рахунку 1:0, але через проблеми з wi-fi на "Олд Траффорд" він потрапив у мережу пізніше, коли зустріч уже завершилася.

Після того, як ситуація прояснилася, Аллен попросив пробачення у Погби, бо саме він повідомив Жозе про це відео і про час його публікації. Після цього француз продовжив заняття у звичайному режимі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram