>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Динамо" нічиєю стартувало у груповому етапі Ліги Європи (оновлено)

Кияни не змогли обіграти "Астану" 2:2.

"Динамо" нічиєю стартувало у груповому етапі Ліги Європи (оновлено)
Фото: www.fcdynamo.kiev

У стартовому матчі групового етапу Ліги Європи київські "динамівці" на НСК "Олімпійський" приймали чемпіона Казахстану - клуб "Астана".

У дебюті поєдинку "Динамо" підтвердило свій статус фаворита цього матчу. На 11-й хвилині філігранна комбінація за участю Віталія Буяльського та Віктора Циганкова призвела до взяття воріт Ненада Еріча 1:0.

Однак надалі господарі віддали ініціативу супернику, і не в останню чергу за рахунок багатьох невимушених помилок. Одна з яких (Денис Гармаш) і привела в кінцевому підсумку до взяття воріт Дениса Бойка 1:1 (21 хвилина).

До перерви гості продовжували домінувати на полі. І дещо нелогічним виглядав гол Гармаша на 45 + 2 хвилині, забитий киянином після безглуздої помилки голкіпера 2:1.

Другий тайм пройшов в більш рівній боротьбі. Шанси змінити рахунок у матчі мали обидві команди. Зокрема, у киян реальні моменти мали Циганков, Буяльський і Сергій Сидорчук.

Однак на 90 + 5 хвилині гол забили гості 2:2.

У паралельному поєдинку французький "Ренн" обіграв чеську "Яблуницю" 2:1 і очолив Групу К. Варто додати, що господарі забили переможний м'яч на останній хвилині матчу з пенальті.

Оновлення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram