>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

У Мережі з'явилася одна з офіційних концепцій болідів "Формули 1" в 2021 році

Ф-1 на порозі революційних змін.

Технічний редактор видання Motorsport Меттью Сомерфілд опублікував у "Твіттері" одну з офіційних концепцій зовнішнього вигляду болідів "Формули 1" в 2021 році.

Як пояснив Сомерфілд, він отримав зображення від одного з відвідувачів технологічного форуму Tech Talk, що проходить у Сингапурі. Форум присвячений технічній складовій "Формули 1".

Концепцію там представив спортивний директор "Формули 1", екс-керівник команди Mercedes AMG Petronas F1 Team Росс Браун.

 

Як видно з зображення, на фото представлена концепція під номером 2. Тобто існує щонайменше ще одна концепція боліда майбутнього.

Раніше функціонер висловив сподівання, що в майбутньому перегони "Формули 1" стануть менш передбачуваними. За словами Брауна, умови повинні стати більш рівними для всіх команд і гонщиків.

Відзначимо, в 2020 році закінчується термін Договору згоди - основоположної угоди про проведення чемпіонату світу в класі машин "Формула 1" і про принципи його функціонування, укладеної між Міжнародною автомобільною федерацією (FIA), володарем комерційних прав (FOA) і командами "Формули-1".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram