>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Суддя Рамос дав перше інтерв'ю після скандального фіналу US Open

Карлос Рамос розповів про звинувачення Серени Вільямз.

Суддя Рамос дав перше інтерв'ю після скандального фіналу US Open
Карлос Рамос
Фото: btu.org.ua

Суддя фінального матчу жіночого одиночного розряду US Open португалець Карлос Рамос дав журналісту Мігелю Сибрі перший коментар з приводу скандалу із Сереною Вільямз, повідомляє btu.org.ua.

"З огляду на всі обставини, зі мною все гаразд. Це делікатна ситуація, але вибіркового правосуддя не існує. Не турбуйтеся за мене", - цитує Рамоса видання.

Також Карлос повідомив, що вже цього тижня повернеться до роботи на півфінальному матчі Кубка Девіса між збірними Хорватії та США, який пройде з п'ятниці по неділю в хорватському місті Задар.

Нагадаємо, що у фіналі US Open Карлос виніс три попередження Серені Вільямз: за "коучинг" з боку її тренера Патрика Моратоглу, за розбиту на корті ракетку, а також образи на свою сторону, знявши спочатку з американки одне очко, а потім і весь гейм. Згодом Вільямз оштрафували за свою поведінку на 17 тис. дол.

У свою чергу, американська тенісистка звинуватила Рамоса в сексизмі.

Колеги Рамоса по суддівському корпусу підтримали португальця, закликавши бойкотувати поєдинки Вільямз, допоки 36-річна американка не попросить пробачення в Рамоса.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram