>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Гереги купують "Карпати", - ЗМІ

Нинішній власник клубу вже понад рік у розшуку.

Фото: Олександр Ратушняк

Депутат Верховної Ради Олександр Герега і його дружина Галина, які володіють мережею магазинів "Епіцентр К", близькі до придбання ФК "Карпати".

Про це заявив журналіст Сергій Болотников у програмі "ТаТоТаке".

За його словами, Гереги давно придивлялися до варіанта придбання "Карпат". І от нарешті залагодили деталі придбання з нинішніми власниками львівського клубу - Петром Димінським й Ігорем Коломойським.

У "Карпатах" зараз проводять передпродажну перевірку.

Нагадаємо, що Димінський вже понад рік у розшуку.

18 серпня минулого року на трасі Львів-Краковець "Мерседес" Петра Димінського врізався в "Опель" 31-річної жінки, яка здійснювала поворот за правилами дорожнього руху. Жінка загинула на місці.

Винуватцем ДТП визнав себе охоронець Димінського Андрій Борщ, якого взяли під варту, а згодом перевели під домашній арешт. У той самий час родичі загиблої наполягали, що за кермом "Мерседеса" перебував сам Димінський.

Слідство призначило низку процесуальних дій, за підсумками яких було встановлено, що Борщ не керував машиною в момент аварії. Димінського оголосили в усеукраїнський розшук, а МВС попросило Інтерпол оголосити його в міжнародний розшук. 22 серпня Димінський полетів у Швейцарію і відтоді в Україну не повертався.

У грудні 2017 року йому заочно повідомили про підозру за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу - порушення правил безпеки дорожнього рух, що призвело до загибелі людини.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram