>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

US Open: Вільямз і Осака вийшли у фінал жіночого одиночного розряду

Серена Вільямз за крок від завоювання 39-го титулу турніру Великого шолома.

US Open: Вільямз і Осака вийшли у фінал жіночого одиночного розряду
Серена Уильямс
Фото: EPA/UPG

У півфіналі останнього цього сезону турніру Великого шолома, який проходить у Нью-Йорку, визначилася пара фіналісток у жіночому одиночному розряді.

Ними стали американка Серена Вільямз і японка Наомі Осака.

36-річна екс-перша ракетка світу Вільямз (WTA, 17) у домінантному стилі обіграла кривдницю нашої Еліни Світоліної по стадії 1/8 фіналу латвійку Анастасію Севастову (19) - 6:3, 6:0.

Зустріч тривала трохи більше ніж годину.

Суперниця молодшої із сестер Вільямз по фіналу Осака (20), яка, нагадаємо, у чвертьфіналі обіграла ще одну представницю України Лесю Цуренко, свій півфінальний поєдинок проти американки Медісон Кіз (14) також провела досить упевнено, віддавши своїй суперниці у двох сетах лише 6 геймів: 6:2, 6:4.

Варто зазначити, що Серена до фіналу US Open-2018, який відбудеться 8 вересня о 23:00 за Києвом, загалом здобула 38 перемог у турнірах Великого шолома, а за кількістю титулів на цих турнірах в одиночному розряді (23) вона посідає друге місце в історії жіночого тенісу і поступається тільки Маргарет Сміт-Корт (24).

Тож Вільямз, у разі перемоги в суботу, зможе зрівнятися за цим показником з легендарною австралійкою.

Своєю чергою для 20-річної японки вихід у фінал US Open-2018 є найкращим досягненням в одиночному розряді на турнірах ВШ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram