>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Хацкевич персоніфікував винуватого в поразці "Динамо" в ЛЧ

Головний тренер "Динамо" залишився незадоволений грою Дениса Гармаша.

Хацкевич персоніфікував винуватого в поразці "Динамо" в ЛЧ
Александр Хацкевич
Фото: Динамо Киев от Шурика

Київське "Динамо" в першому матчі раунду плей-оф кваліфікації Ліги Чемпіонів поступилося в Амстердамі місцевому "Аяксу" 1:3.

Головного тренера киян Олександра Хацкевича персонально не влаштувала гра хавбека Дениса Гармаша, який був замінений у перерві.

"Ми намагалися виходити з оборони через середній і короткий пас, оскільки "Аякс" атакував великою групою футболістів, при "обрізанні" якої у нас були б хороші варіанти в контратаці. Але, на жаль, Денис Гармаш часто створював більшість саме для суперника", - цитує головного тренера "Динамо" видання dynamo.kiev.ua.

"У першому таймі проводити таку заміну не хотілося. Не зважаючи на те, що Денис сьогодні не ввійшов у гру. У психологічному плані. Вирішили, що замінимо його вже в перерві", - додав Хацкевич.

Разом з тим головний тренер "Динамо" вірить, що в Києві його команда зможе показати іншу гру і відіграє фору в два м'ячі після гри в Амстердамі.

"Шанси є. У Києві нам треба буде більше уваги приділити атаці. Але при цьому, звісно, доведеться думати і про оборону. У Києві буде зовсім інша гра, в якій все і вирішиться", - підсумував на післяматчевій прес-конференції наставник киян.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram