>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Президент "Славії" закликав Григорія Суркіса піти у відставку з посади віце-президента УЄФА, - ЗМІ

Керівник празького клубу незадоволений суддівством матчу в Києві.

Президент "Славії" закликав Григорія Суркіса піти у відставку з посади віце-президента УЄФА, - ЗМІ
Ярослав Тврдик
Фото: Michal Šula , MAFRA

Президент футбольного клубу "Славія", який належить китайській енергетичній компанії CEFC China, Ярослав Тврдік відразу після матчу третього кваліфікаційного раунду Ліги Чемпіонів проти київського "Динамо" в своєму Твіттері написав послання, адресоване віце-президентові УЄФА Григорію Суркісу, повідомляє чеське видання Idnes.cz.

У ньому президент чеського клубу відзначив неякісну роботу польської суддівської бригади на чолі з Даніелем Стефанським.

Зокрема, Тврдік вказав на не зарахований гол у ворота "Динамо" в першому таймі, а також другий м'яч у виконанні Артема Бесєдіна, який, на думку чеського спортивного функціонера, був забитий з положення поза грою.

"Судді вплинули на результат обох таймів. Віце-президент Григорій Суркіс повинен піти у відставку, і в УЄФА не повинні дивуватися тому, що фанати скандують певні висловлювання на його адресу", - написав Тврдік.

Пізніше стало відомо про те, що Тврдік видалив свої повідомлення, і висловив жаль з приводу свого вчинку, зробленого під впливом емоцій.

Нагадаємо, "Динамо" перемогло "Славію" 2:0 і вийшло в раунд плей-оф кваліфікації Ліги Чемпіонів, де зустрінеться з амстердамським "Аяксом".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram