>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Погба в матчі проти "Лестера" повторив рекорд АПЛ

Поль Погба повторив рекорд Раяна Бабеля

Погба в матчі проти "Лестера" повторив рекорд АПЛ
Поль Погба
Фото: EPA/UPG

Півзахисник "Манчестер Юнайтед" і збірної Франції Поль Погба, забив з пенальті гол у ворота "Лестера" в матчі відкриття нового сезону Англійської Прем'єр-Ліги, повторив досягнення колишнього форварда "Ліверпуля" Раяна Бабеля.

Одинадцять матчів поспіль, в яких забиває Погба, незмінно завершилися перемогою "червоних дияволів". Раніше такою ж серією міг похвалитися Бабель, який виступав за "червоних" в період з 2007 по 2011 рік.

Нагадаємо, гол Погба в ворота "Лестера" став дебютним у матчі. Пізніше лівий захисник Люк Шоу подвоїв перевагу "манкуніанців", а гол форварда "ліс" Джеймі Варді в компенсований час, хоч на підсумковий результат (2:1) і не вплинув, проте в дві хвилини, що залишилися, змусив добряче понервувати вболівальників обох команд.

Додамо, всього на рахунку французького футболіста 12 забитих м'ячів за "Манчестер Юнайтед" в АПЛ.

Відзначимо, що на післяматчевій прес-конференції наставник МЮ Жозе Моурінью назвав Поля "монстром", натякаючи на те, що француз тільки напередодні повернувся з відпустки, що не завадило чемпіону світу-2018 у складі збірної Франції провести на полі 80 хвилин.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram