>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Менеджер Ломаченка назвав точну дату і наступного суперника українця

Егіс Клімас заявив, що Василь Ломаченко проведе наступний бій 1 грудня

Менеджер Ломаченка назвав точну дату і наступного суперника українця
Василий Ломаченко и Эгис Климас
Фото: boxingscene.com

Менеджер чемпіона світу в легкій вазі за версією WBA Василя Ломаченка Егіс Клімас заявив, що українець проведе свій наступний бій 1 грудня.

Крім того, Клімас також повідомив про процес відновлення українця після операції.

"Відновлення йде добре. Ми провели разом 3-4 дні у Москві - Ломаченко прилетів підтримати свого друга Олександра Усика у вирішальному поєдинку Суперсерії проти росіянина Мурата Гассієва", - цитує Клімаса ESPN.

"Ломаченко працює з фізіотерапевтом. Усе йде за графіком. Лікар каже, що операція пройшла без ускладнень, він тішиться перебігом відновлення. Незабаром Василя очікує ще один візит до лікарів", - додав Егіс.

"Плани на майбутнє? Я буквально щойно спілкувався з Top Rank, говорив з її головою Бобом Арумом. Плани такі: 25 серпня Бельтран проведе бій з пуерториканцем Хосе Педрасою, а Ломаченко зустрічається з переможцем протистояння. Бій Ломаченка з переможцем бою Бельтран-Педраса відбудеться 1 грудня", - зазначив менеджер Ломаченка.

Раніше сам Василь заявив, що на 2019 рік можливий його поєдинок з філіппінцем Менні Пак'яо, який знову став чемпіоном світу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram