>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Український боксер спростував, що стане спаринг-партнером росіянина Повєткіна перед чемпіонським боєм з Джошуа (оновлено)

Владислав Сіренко нічого не чув про запрошення у табір російського боксера

Український боксер спростував, що стане спаринг-партнером росіянина Повєткіна перед чемпіонським боєм з Джошуа (оновлено)
Влад Сиренко и Джеймс Али Башир
Фото: http://isport.ua/

23-річного непереможного українського суперважкоатлета (8-0, 7 KO) Владислава Сіренка запрошено в тренувальний табір Олександра Повєткіна для підготовки росіянина до поєдинку з Ентоні Джошуа.

Спаринги почнуться в середині серпня. Про це повідомив тренер Сіренка, американець Джеймс Алі Башир, який свого часу був другим тренером екс-чемпіона світу у важкій вазі Володимира Кличка і тренером абсолютного чемпіона світу в першій важкій вазі Олександра Усика.

Нагадаємо, бій Джошуа - Повєткін відбудеться 22 вересня на легендарній арені "Вемблі" в Лондоні. На кону будуть чемпіонські пояси британця за версіями WBA Super, WBO, IBF, IBO.

Зазначимо, що допомагати Джошуа готуватися до бою з Повєткіним буде Володимир Кличко, який у  квітні минулого року на тому-таки "Вемблі" програв йому нокаутом.

Додамо, що уродженець Києва Сіренко зараз мешкає в ПАР, де місяць тому завоював перший у кар'єрі титул професійного боксера - інтернаціонального чемпіона за версією WBF, менш ніж за хвилину побивши конголезького джорнімена Найфа Дідьє.

Оновлення. Владислав Сіренко спростував новину про запрошення в тренувальний табір росіянина Олександра Повєткіна.

"Сьогодні побачив, що я буду спаринг-партнером Повєткіна. На що хочу сказати, що я готуюся до свого бою в ПАР і нічого про це не знаю", - цитує українського суперважковаговика інтернет-ресурс sport.ua.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram