>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Вукоєвич відмовився від пропозиції ФФУ сплатити за нього штраф

Екс-футболіст подякував українцям за підтримку.

Вукоєвич відмовився від пропозиції ФФУ сплатити за нього штраф
Фото: dynamo.kiev.ua

Селекціонер "Динамо" Огнен Вукоєвич, якого виключили з хорватської делегації на чемпіонаті світу в Росії, прокоментував покарання у вигляді штрафу, яке на нього наклала ФІФА за висловлювання на підтримку України.

"Я сам заплачу штраф. Не хочу нікого іншого втягувати в цю ситуацію. Хочу вирішити її сам. Я знаю, що нічого поганого сказати не хотів. У ФІФА до мене ніяких інших претензій немає. Спасибі всім за підтримку", - цитує Вукоєвича прес-служба ФК "Динамо".

За словами екс-футболіста, його взагалі не цікавить політика.

"Я футбольна людина, мене цікавить лише спорт", - зазначив він.

Вукоєвич заявив, що після ЧС-2018 він повертається в "Динамо", де у нього "буде багато роботи, оскільки  відкрилося трансферне вікно". Нагадаємо, Віда і Вукоєвич після перемоги збірної Хорватії над росіянами на ЧС-2018 записали відео, на якому Віда каже "Слава Україні!", а Вукоєвич - "Ця перемога - за Динамо і Україну".

Відео стало предметом перевірки ФІФА, в зв'язку з чим Федерація футболу Хорватії вирішила відкликати акредитацію Вукоєвича на чемпіонат світу і звільнити його від обов'язків спостерігача хорватської збірної. Його також оштрафували на 15 тисяч франків. Віда відбувся попередженням від ФІФА.

Голова ФФУ Андрій Павелко повідомив, що Україна готова допомогти Вукоєвичу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram