>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Ліверпуль" хоче купити Віду, - ЗМІ

Екс-гравець "Динамо" зараз грає в Туреччині

"Ліверпуль" хоче купити Віду, - ЗМІ
Фото: bjk.com.tr

Гра захисника збірної Хорватії Домагоя Віди так зацікавила селекціонерів фіналіста останнього розіграшу Ліги чемпіонів "Ліверпуля", що мерсисайдський клуб готовий запропонувати 12 млн фунтів за захисника стамбульського "Бешикташу", повідомляє ресурс football.ua з посиланням на британський Mirror.

При цьому видання зазначає, що турецький клуб має намір виручити за екс-гравця київського "Динамо" 20 млн фунтів.

Нагадаємо, Домагой після чвертьфінального поєдинку ЧС-2018 проти збірної Росії (2:2, пен. 4:3), у якому хорват записав на свій рахунок забитий м'яч і реалізований післяматчевий пенальті, потрапив під розслідування ФІФА за те, що разом з колишнім гравцем команди Огненом Вукоєвичем записав відеозвернення.

"Слава Україні, давай, давай!" - каже Віда на відео, а Вукоєвич додає: "Ця перемога за "Динамо" і за Україну. Хорватіє, вперед!"

Це викликало масу обурення в Росії.

На уточнювальне запитання російських журналістів, чи була перемога для України, Віда заявив: "Ні. Ця перемога - для Хорватії. Ніякої політики. Це жарт. У мене там друзі з часів "Динамо Київ", нічого іншого я на увазі не мав".

Нагадаємо, Віда з січня 2013 по грудень 2017 року був гравцем "Динамо".

Додамо, Хорватська футбольна спілка (HNS) відсторонила Вукоєвича від подальшої роботи на ЧС-2018. Дисциплінарний комітет ФІФА ухвалив рішення оштрафувати Вукоєвича на 15 тис. швейцарських франків за неспортивну поведінку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram