>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Король і королева Бельгії приїдуть у Росію підтримати свою збірну на ЧС-2018

Матч між збірними Бельгії та Франції пройде 10 липня

Король і королева Бельгії приїдуть у Росію підтримати свою збірну на ЧС-2018
Фото: EPA/UPG

Король Бельгії Філіп і королева Матильда, а також міністр закордонних справ Дідьє Рейндерс приїдуть у Санкт-Петербург, щоб підтримати національну збірну з футболу в півфінальному матчі Чемпіонату світу-2018 проти команди Франції 10 липня, повідомив РИА Новости представник петербурзького генконсульства Бельгії.

"Король Філіп і королева, а також бельгійський міністр закордонних справ Дідьє Рейндерс прибудуть у Петербург, щоб підтримати національну збірну", - повідомив співрозмовник агентства.

Нагадаємо, півфінальна зустріч ЧС-2018 між збірними Бельгії та Франції відбудеться завтра в Санкт-Петербурзі на однойменному стадіоні. Початок поєдинку о 21:00.

Зазначимо, раніше про своє рішення відвідати півфінальний матч між французами і бельгійцями заявив президент Франції Еммануель Макрон.

У той самий час у канцелярії прем'єра Великобританії Терези Мей заявили, що рішення не відвідувати ЧС-2018 у Росії залишається чинним і представники британського уряду і королівської сім'ї не мають наміру відвідувати матчі Мундіалю, повідомляє Интерфакс.

Додамо, у другому півфінальному поєдинку, який відбудеться в Москві 11 липня, зіграють збірні Англії і Хорватії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram