>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Буффон підписав контракт із ПСЖ

Легендарний голкіпер щонайменше 1 рік буде грати за парижан.

Буффон підписав контракт із ПСЖ
Джанлуиджи Буффон
Фото: psg.fr

Чемпіон Франції - клуб "Парі Сен-Жермен" підписав контракт з легендарним голкіпером Джанлуїджі Буффоном, повідомляє офіційний сайт парижан.

Угоду укладено за схемою 1+1.

Коментуючи перехід, італійський голкіпер звернув увагу, що давно стежить за "ПСЖ" і сподівається допомогти паризькому клубу піднятися на вершину європейського футболу.

"З великим почуттям радості я переходжу в ПСЖ. Вперше у своїй кар'єрі я покидаю країну, і лише настільки амбітний проект міг вплинути на моє рішення. Хочу подякувати клубу і президенту за їхню віру в мене. Стежачи за неймовірним прогресом клубу за останні роки, я знаю, про що мріють ПСЖ і їхні фани", - заявив Буффон.

Зі свого боку, президент парижан Нассер Аль-Хелаіфі радий підписанню Буффона і впевнений, що вболівальники не менш щасливі від його переходу.

"З величезною гордістю раді представити Джанлуїджі Буффона у великій родині ПСЖ. Неосяжність кар'єри, разом з його особистими амбіціями, роблять з Джіджі одного з найбільш шанованих гравців у світовому футболі. У віці 40 років його пристрасть до футболу не згасла, і Джанлуїджі знайшов ідеальне місце в нашому проекті, щоб поставити перед собою найвищі завдання і передавати досвід, не тільки іншим футболістам в клубі, але і всім іншим", - зазначив президент клубу.

Раніше повідомлялося, що зарплата італійця в паризькому клубі становитиме 8 млн євро, що вдвічі більше, ніж він отримував у туринському "Ювентусі".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram