>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Визначився перший півфіналіст ЧС-2018 (оновлено)

Збірна Франції впевнено переграла уругвайців 2:0

Визначився перший півфіналіст ЧС-2018 (оновлено)
Варан открывает счет в матче
Фото: EPA/UPG

Збірна Франції першою з команд вийшла в півфінал Чемпіонату світу-2018, беззастережно перегравши команду Уругваю з рахунком 2:0.

Підопічні Дідьє Дешами протягом усього поєдинку диктували супернику свої умови.

Приділивши особливу увагу виконанню уругвайцями стандартних положень, французи самі відкрили рахунок в матчі зі стандарту. Під завісу першої половини зустрічі навіс з флангу Антуана Грізманна чітким ударом голови матеріалізував Рафаель Варан 1:0.

Через три хвилини у збірної Уругваю був, як виявилося в подальшому, єдиний в матчі реальний гольовий момент. Однак голкіпер французів Уго Льоріс виручив свою команду після удару Мартіна Касереса.

Другий тайм не змінив характер поєдинку - французькі футболісти впевнено продовжували тримати нитки гри в своїх руках.

Безглузда помилка голкіпера збірної Уругваю Фернандо Муслери, яка призвела до другого пропущеного уругвайцями м'яча (2:0) на 61-й хвилині, і яка не охолодила надії футболістів південноамериканської команди виграти поєдинок - підопічні Оскара Табареса так само завзято намагалися проломити оборонні французькі редути.

Однак захист збірної Франції діяв спокійно й бездоганно, як, втім, й вся команда.

Варто відзначити, що цьому посприяла, якоюсь мірою, й відсутність в рядах уругвайської збірної одного з лідерів атаки - Едісона Кавані, що пропускає матч через травму.

Впевнено довівши поєдинок до логічного завершення, французька збірна в очікуванні вечірнього матчу Бразилія - Бельгія, в якому й визначиться суперник "Les Bleus" з півфіналу.

Оновлення.

Match Highlights:

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram