>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

ЧС-2018: визначилася передостання пара учасників плей-оф (оновлено)

До 1/8 фіналу проходять збірні Колумбії та Японії

ЧС-2018: визначилася передостання пара учасників плей-оф (оновлено)
Фото: EPA/UPG

На Чемпіонаті світу з футболу в Росії в Групі Н пройшов останній тур, в якому збірна Сенегалу зустрічалася з колумбійцями, а команда Японії з поляками.

Перед цими поєдинками по 4 очки було в активі африканської і далекосхідної команд. На одне очко менше набрали колумбійці. Поляки обидва свої матчі на ЧС-2018 програли і втратили всі шанси щодо виходу в плей-оф.

У лідерів групи для виходу в плей-оф була проста задача - щонайменше свій матч зіграти внічию. Тоді за будь-яких розкладів у паралельному матчі та команда, яка свій поєдинок не програла, виходила б до 1/8 фіналу.

Обидва лідери, і сенегальці, і японці, свої зустрічі програли.

При цьому програли з однаковим рахунком 0:1.

У підсумку, Колумбія із шістьма очками одноосібно очолила Групу Н.

Збірні Японії та Сенегалу закінчили груповий турнір з абсолютно рівними показниками - набрали по чотири очки, з різницею м'ячів 4-4 і нічиєю в очній зустрічі (2-2).

У результаті вперше в історії чемпіонатів світу долю місця в плей-оф вирішив принцип фейр-плей, а саме - кількість жовтих і червоних карток.

Вилучень в обох команд на турнірі не було. А щодо жовтих карток, то в пасиві африканської команди виявилося на дві картки більше - шість проти чотирьох.

До плей-оф проходить Японія.

Оновлення. Гол Еррі Міна (Колумбія - Сенегал 1:0)

Гол Яна Беднарека (Польща - Японія 1:0)

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram