>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Мессі на ЧС-2018 відсвяткував свій день народження (оновлено)

Ліонелю виповнився 31 рік

Лідер збірної Аргентини Ліонель Мессі відсвяткував свій 31-й день народження, який збігся з датою проведення Чемпіонату світу-2018.

Святкував Мессі з партнерами по національній команді.

Аргентинські кулінари подарували капітану команди три торти.

Крім того, Мессі подарували великий портрет Лео у формі збірної.

Після того, як у аргентинців з'явився шанс продовжити боротьбу в плей-оф, настрій у підопічних Хорхе Сампаолі на дні народження Мессі, схоже, був не поганим.

Оновлення. Варто додати, що, крім аргентинських кулінарів, шоколадний торт-копію форварда "Барселони" і збірної Аргентини представили в підмосковних Бронницях, де під час ЧС-2018 базується аргентинська делегація.

Торт створили російські кулінари у вигляді футбольного поля вагою 150 кг, у центрі якого розміщена 170-сантиметрова фігура футболіста в натуральну величину. За словами головного кондитера Дарії Малкіної, на створення шоколадної скульптури пішло шість днів.

"Ми випадково дізналися, що під час проведення ЧС-2018 відомий футболіст Ліонель Мессі відзначатиме своє головне свято, тому вирішили зробити йому такий подарунок, недалеко від тренувальної бази аргентинської команди. Сама фігура важить близько 60 кг, на створення фігури пішло шість повних днів", - повідомила кондитер.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram