>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Денис Берінчик переміг колумбійця Прієто технічним нокаутом

Українець здобув дев'яту перемогу на професійному рингу.

30-річний український боксер Денис Берінчик (9-0, 6 КО), володар пояса титулу WBO Oriental в легкій вазі, увечері 23 червня здобув перемогу в шостому раунді над 33-річним колумбійцем Хосе Луїсом Прієто (26-5, 17 КО).

Фото: facebook.com/K2Ukraine

Фото: facebook.com/K2Ukraine

Поєдинок відбувся в рамках вечора боксу в київському "Палаці спорту", організованому промоутерськими компаніями Sparta Boxing Promotion і K2 Promotions Ukraine.

Це дев'ята перемога срібного призера Олімпійських ігор 2012 року на професійному рингу, українець залишається непереможеним.

Берінчик виїхав в зал на коні, в червоних шароварах, загорнувшись в український національний прапор, і під козацький марш.

Фото: facebook.com/K2Ukraine

Цього ж вечора володар титулу чемпіона Європи за версією WBO в напівлегкій вазі 30-річний Олег Малиновський (23-0, 7 KO) здобув перемогу над 32-річним колумбійцем Уоллінгтоном Оробіо (19-4, 16 KO).

Фото: facebook.com/K2Ukraine

Фото: facebook.com/K2Ukraine

34-річний Віктор Постол (29-2, 12 KO), який бився не в Києві, а в шотландському Глазго, зазнав поразки в бою проти 27-річного британця Джоша Тейлора (13-0, 11 KO). Переможець отримав статус обов'язкового претендента для поєдинку проти чемпіона світу за версією WBC в першій напівсередній вазі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram