>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Хацкевич звинуватив арбітрів у наданні допомоги "Шахтарю"

"Динамо" залишилося у нинішньому сезоні без трофеїв.

Хацкевич звинуватив арбітрів у наданні допомоги "Шахтарю"
Александр Хацкевич
Фото: football.by

Головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич заявив, що донецькому "Шахтарю" упродовж минулого сезону судді надавали допомогу.

В результаті, "Динамо" за підсумками сезону відстало від "Шахтаря" на два очки, але виграло три з чотирьох очних матчів.

"Динамо" на початку чемпіонату лідирувало. Потім наздоганяло "Шахтар". Щойно для донецького клубу виникає небезпека, на наші матчі призначають трьох арбітрів - Абдулу, Дердо або Можаровського. Їх місія - зупинити "Динамо". Роблять це грамотно", - цитує тренера Gazeta.ua.

"Стосовно ігрових аспектів протистояння з "гірниками", то Хацкевич вважає, що вони не сильно змінилися з часів Мірчі Луческу.

"Шахтар" майже не змінився з часів Луческу. Грають майже одним і тим складом. Небезпечні біля штрафної. Що далі тримаєте їх від своїх воріт, то більше у вас шансів. У квітні вдруге обіграли "Шахтар" у Харкові. За чотири матчі в чемпіонаті пропустили від "Шахтаря" один раз - із пенальті", - резюмував Хацкевич.

Нагадаємо, минулого сезону всі внутрішні трофеї - чемпіонат, Кубок і Суперкубок України виграли підопічні Паулу Фонсеки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram