>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Президент УЄФА: "Мій друг Андрій Павелко і ФФУ проводять велику роботу для розвитку футболу" Актуально

Президент Федерації футболу України Андрій Павелко ознайомив високого гостя з роботою підприємства, що виготовляє високоякісне спортивне покриття.

27 травня перед відльотом з України після проведення фіналів чоловічої та жіночої Ліги чемпіонів президент УЄФА Александер Чеферін побував на заводі «ФФУ Продакшн».

Президент Федерації футболу України Андрій Павелко ознайомив високого гостя з роботою підприємства, яке виготовляє високоякісне спортивне покриття, і розповів про те, як за допомогою продукції заводу ФФУ в нашій країні проходить системне оновлення футбольної інфраструктури.

Наприкінці екскурсії Александер Чеферін висловив своє захоплення цим проектом і зазначив, що поява такого підприємства, орієнтованого виключно на розвиток футболу, буде гарним прикладом для асоціацій інших країн.

«Без розвиненої інфраструктури не може бути футболу! Ваш завод допоможе вирішити цю проблему в Україні. І це дуже важливо! Особливо з урахуванням погодних умов у вашій країні. Думаю, футбольні асоціації інших країн повинні наслідувати ваш приклад», - зазначив Чеферін.

«Федерація футболу України й особисто мій друг Андрій Павелко проводять велику роботу з розвитку футболу в країні, і тому ви можете очікувати відмінних результатів у майбутньому», - підсумував президент УЄФА.

Також Александер Чеферін подякував Федерації футболу України за прекрасну організацію фіналів Ліги чемпіонів УЄФА. За його словами, підготовка до цього спортивного свята пройшла на вищому рівні, що є безумовним успіхом ФФУ і її президента.

«Організація була зразковою настільки, наскільки це взагалі було можливо! Чудове забезпечення рівня безпеки, дуже гостинні люди, красивий Київ... Я вітаю вас із цим успіхом!» - сказав президент УЄФА.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram