>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Клопп попросив пробачення у вболівальників "Ліверпуля", а Рамос - у Салаха

Лігу чемпіонів утретє поспіль виграв "Реал".

Клопп попросив пробачення у вболівальників "Ліверпуля", а Рамос - у Салаха
Юрген Клопп
Фото: EPA/UPG

Напередодні в фіналі Ліги чемпіонів "Ліверпуль" програв мадридському "Реалу" 1:3.

Ця поразка ввечері в Києві означає, що головний тренер "Ліверпуля" Юрген Клопп програв усі шість своїх останніх фіналів як тренер.

Німецький фахівець визнав за необхідне попросити пробачення у своїх уболівальників.

"Я не в порядку - я в протилежному від цього стані. Я намагаюся бути професіоналом, і це доволі важко", - заявив Клопп в інтерв'ю Liverpool Echo

"Але врешті-решт це футбольний матч. Ми намагалися з усіх сил заради перемоги, і з цієї причини я б нічого не змінив у процесі підготовки. Я зробив усе, що міг, і цього виявилося недостатньо. Я повинен прийняти це, і я прошу пробачення", - цитує головного тренера "Ліверпуля" видання.

Вибачення за свої помилки, які, як він вважає, коштували "червоним" трофея Ліги чемпіонів попросив у вболівальників "Ліверпуля" і голкіпер британського клубу Лоріс Каріус.

"Прямо зараз я нічого не відчуваю. Сьогодні команда програла через мене. Я вибачаюся перед кожним. Я вибачаюся перед кожним, перед командою, перед усім клубом. Мої помилки дорого нам коштували", - цитує німця talkSPORT.

Лоріс Каріус
Фото: EPA/UPG
Лоріс Каріус

"Прямо зараз мені дуже складно, але таке життя голкіпера. Тобі не можна сумувати. В цей момент я вибачаюся перед кожним за те, що ці голи фактично коштували нам трофея", - заявив Каріус.

Капітан мадридського "Реала" Серхіо Рамос, своєю чергою, вибачився перед Мохамедом Салахом за те, що травмував лідера "Ліверпуля" під час фіналу Ліги чемпіонів.

Після єдиноборства з Рамосом у середині першого тайму єгиптянинові потрібна була вимушена заміна.

Відхід головної "зірки" негативно позначився на діях футболістів "Ліверпуля", зламавши їм гру: без Мохамеда "мерсисайдці" завдали лише три удари по воротах "Реала" і поступилися трофеєм.

"Футбол залишає як приємні, так і гіркі відчуття. В першу чергу ми всі колеги. Видужуй скоріше, Салах. Майбутнє чекає на тебе", - написав капітан "Реала" в Твіттері.

Фатальное единоборство
Фото: EPA/UPG
Фатальное единоборство

Рамос і Салах
Фото: EPA/UPG
Рамос і Салах

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram