>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Бориспіль" відмовився приймати літаки з уболівальниками "Ліверпуля" (оновлено)

Чиновники на різних рівнях намагаються вирішити цю ситуацію

"Бориспіль" відмовився приймати літаки з уболівальниками "Ліверпуля" (оновлено)
Фото: abc.net.au

У британських уболівальників несподівано виникли труднощі з логістикою на фінал Ліги чемпіонів.

Близько тисячі британських фанатів не можуть дістатися до столиці України - чартери з Ліверпуля до Києва скасовано. Про це повідомляє офіційний сайт клубу.

У туристичній компанії World Choice Sports виникли розбіжності з українською авіаційною владою через розмір лайнера. У результаті всі рейси було скасовано.

До вирішення цієї проблеми залучено чиновників УЄФА, Києва, Ліверпуля, клубу, а також аеропорт Ліверпуля.

Оновлення. 25 травня заступник генерального директора аеропорту "Бориспіль" Євген Дихне повідомив про готовність прийняти рейси з уболівальниками "Ліверпуля", які спершу скасували.

За інформацією Дихне, протягом переговорів з авіакомпаніями вдалося домовитися про зміщення графіків прибуття інших рейсів і прийняти літаки з уболівальниками "Ліверпуля".

"Унаслідок складних переговорів з авіакомпаніями, які здійснюють регулярні та чартерні перевезення в "Борисполі", не пов'язані з перевезенням уболівальників Ліги чемпіонів, нам вдалося частково змістити графік польотів і прийняти ці повітряні судна", - написав керівник аеропорту на своїй сторінці у Facebook.

Оновлення. "Ліверпуль" відшкодує збитки уболівальникам, які не зможуть прилетіти до Києва на фінал ЛЧ через пізнє скасування рейсів, повідомляє офіційний сайт клубу.

"Ліверпуль" поверне фанатам гроші за квитки, куплені безпосередньо у клубу. На відшкодування збитків можуть розраховувати глядачі, які повинні були летіти на скасованих рейсах ET8704 і ET8706, а також на перенесеному рейсі ET8700.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram