>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Стаховський, Костюк і Калініна не змогли кваліфікуватися на Ролан Гаррос

В основній сітці від України буде один чоловік і чотири жінки.

Стаховський, Костюк і Калініна не змогли кваліфікуватися на Ролан Гаррос
Фото: twitter.com

Українські тенісисти Сергій Стаховський, Марта Костюк та Ангеліна Калініна не змогли подолати кваліфікацію на турнір Великого шолома у Парижі.

Всі три матчі відбулися у четвер.

32-річному Стаховському, який до турніру в Парижі переміг лише п'ять разів із 17 поразками з початку року, у фіналі кваліфікації не вистачило сил впоратися з представником Білорусі Іллею Івашком 4-6, 7-6(5), 2-6. Судячи з усього, позначилися два виснажливі трисетові матчі, які Сергій провів у першому та другому колі.

15-річна Марта Костюк, яка сенсаційно виступила на Australian Open, пройшовши кваліфікацію і вигравши два матчі в основній сітці, цього разу оступилася у другому колі відбору. Українка програла Мартіні Тревісан з Італії 3-6, 3-6.

21-річна Ангеліна Калініна теж поступилася у другому колі, не впоравшись з Барборою Крейчиковою (Чехія) 6-3, 3-6, 3-6.

Ще у першому колі вибув з боротьби Ілля Марченко, який проводив свій перший поєдинок у сезоні через травму. Матч з Уго Дельєном з Болівії, який пройшов у понеділок, закінчився з рахунком 4-6, 2-6.

Так, на Ролан Гаррос Україну представлять у чоловічій сітці Олександр Долгополов, у жіночій - Еліна Світоліна, Леся Цуренко, Катерина Козлова і Катерина Бондаренко.

Турнір стартує 27 травня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram