>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ломаченко втратив один титул

Василь Ломаченко продовжить кар'єру в легкій вазі

Ломаченко втратив один титул
Фото: www.wboboxing.com

Український чемпіон світу у другій напівлегкій вазі за версією WBO, а також у легкій вазі за версією WBA і журналу The Ring Василь Ломаченко вирішив відмовитися від чемпіонського титулу за версією WBO, оскільки має намір продовжити виступи вже в легкому дивізіоні, повідомляє BoxingScene.

Нагадаємо, в дебютному поєдинку в легкій вазі, який відбувся 12 травня в Нью-Йорку, Ломаченко в 10-му раунді нокаутував Хорхе Лінареса.

Зазначимо, в тому бою на кону стояв чемпіонський пояс венесуельця за версією WBA.

Команда Ломаченка написала лист голові WBO Франсиско Валкарселю, де повідомила, що залишає титул організації в напівлегкій вазі вакантним.

"Я пишу вам від імені команди Ломаченка. Як вам добре відомо, 12 травня Василь піднявся у вазі і виграв чемпіонський пояс у легкій вазі за версією WBA в бою проти Хорхе Лінареса", - зазначає в листі віце-президент промоутерської компанії Top Rank Promotions Карл Моретті.

"Ломаченко хоче продовжити кар'єру в легкому дивізіоні, тому ми шанобливо відмовляємося від титулу WBO Junior у напівлегкій вазі, щоб дати можливість призначеним претендентам поборотися за вакантний пояс", - цитує Моретті BoxingScene.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram