>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Капітан переможця Ліги Європи відповів на свою фразу "Ліга Європи - ла...но"

Габі поділився емоціями після перемоги у фіналі Ліги Європи

Капітан переможця Ліги Європи відповів на свою фразу "Ліга Європи - ла...но"
Габи празднует победу в Лиге Европы
Фото: EPA/UPG

Капітан мадридського "Атлетіко" Габріель Фернандес Аренас, або просто - Габі прокоментував свої ж слова, колись сказані після вильоту "матрацників" із Ліги Чемпіонів, коли на емоціях заявив, що Ліга Європи – ла…но.

"Це був дуже важливий матч (фінал ЛЄ - прим. LB.ua), він дає змогу нам залишатися в топі. Ми одна з найкращих команд Європи. Я говорив, що "Атлетіко" вміє страждати. Ми вбили цю гру, коли було потрібно", - наводить слова Габі іспанське видання AS.

"Грізманн показав, що він зосереджений на "Атлетіко". Сподіваюся, він залишиться. Трофей може допомогти в цьому сенсі, а ще більше - те, як ми це зробили. Це важливо для найближчих сезонів", - зазначив капітан "Атлетіко".

"Для Торреса не могло й бути кращого прощання з "Атлетіко", ніж підняти над головою трофей. Він заслуговує на це, як ніхто інший", - продовжив Габі.

"Моя фраза про те, що Ліга Європи - ла...но? Тепер я маю проковтнути свої слова. Тоді був важкий момент для всіх нас", - підсумував іспанець.

Нагадаємо, "Атлетіко" у фіналі Ліги Європи впевнено переграв "Марсель" (3:0) завдяки дублю Грізманна й голу самого Габі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram