>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Перед поєдинком "Динамо" образило "Маріуполь"

У випущеній до матчу програмці від "Динамо" намальовано неправильний логотип "Маріуполя"

Перед поєдинком "Динамо" образило "Маріуполь"
Андрей Санин

У рамках 30-го туру української Прем'єр-ліги київське "Динамо" приймало на стадіоні "Динамо ім. Валерія Лобановського" клуб "Маріуполь" та сенсаційно зіграло внічию 1:1.

Генеральний директор клубу "Маріуполь" Андрій Санін після нічиєї з киянами виклав в своєму фейсбуці фото передматчевої програми від "Динамо", на якій намальовано неправильний логотип "Маріуполя".

"Друзі, як Ви думаєте: футбольна карма - це реальність чи безпідставний вимисел? Посудіть самі, перед матчем наші опоненти не погребували спаплюжити наш логотип, подивіться на фото свіжої програми. Ну і чого вони досягли?"- написав керівник маріупольського клубу.

"Результат був зворотний - наші хлопці після побаченого були ще по-спортивному злішими і настирливішими, рахунок на табло. І чомусь мені здається, що на пароплаві, на якому від дніпровських круч вже безповоротно відчалили золоті медалі, написано слово Маріуполь", - зазначив Санін.

Оригінальна емблема "Маріуполя"

Додамо, сенсаційна нічия на домашній арені "Динамо" катастрофічно ускладнила киянам можливість повернути в цьому сезоні звання найсильнішої команди України.

У разі сьогоднішньої перемоги донецького Шахтаря над луганською Зорею, відрив гірників від Динамо зросте до 5 очок за два тури до закінчення чемпіонату.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram