>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Григорій Суркіс розкритикував президента ФФУ Павелка (оновлено)

На церемонії передачі Києву і ФФУ кубків Ліги чемпіонів Суркіс розповів, що думає про роботу ФФУ.

Григорій Суркіс розкритикував президента ФФУ Павелка (оновлено)
Григорий Суркис
Фото: skelet-info.org

Віце-президент УЄФА і екс-президент Федерації футболу України Григорій Суркіс розкритикував роботу нинішнього керівництва ФФУ, в тому числі і президента Федерації Андрія Павелка:

"Ті помилки, які, на мій погляд, роблять керівництво ФФУ і її виконком, у підсумку ганьблять українське керівництво і перспективи розвитку українського футболу в історичному масштабі. Футбол має об'єднувати, а не роз'єднувати", - заявив Суркіс.

"Сьогодні ж на певних місцях створено фейкові організації. Я кажу про це вперше, але не тому, що не поважаю народних депутатів і не тому, що я проти їхньої участі в популяризації футболу. Я проти політизації футболу", - зазначив європейський футбольний функціонер.

"Сьогодні федерація фактично перетворилася на політичну структуру, де популізм править балом, де абсолютно відсутній здоровий глузд, де немає місця для моралі, моральності й етики стосовно своїх членів, які десятки років вірою і правдою служили розвитку футболу", - додав Григорій Суркіс.

Нагадаємо, наступного року відбудуться вибори у виконком УЄФА.

Григорій Суркіс з 2013 року є членом виконкому УЄФА і віце-президентом цієї футбольної організації.

Водночас на цю посаду може претендувати президент ФФУ Андрій Павелко.

Оновлення. Президент ФФУ Андрій Павелко під час свого візиту у Дніпро продемонстрував кубок Ліги чемпіонів в одній з місцевих церков.

Крім церкви, трофей також побував на "Дніпро-Арені" і в дніпровській лікарні імені Мечникова, де з ним могли сфотографуватися.

Нагадаємо, в шести містах України на загальний огляд виставлять кубок Ліги чемпіонів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram