>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Збірна України програла Канаді в Кубку Федерації і вилетіла з Другої світової групи

Поєдинок у Монреалі завершився з рахунком 2:3.

Збірна України програла Канаді в Кубку Федерації і вилетіла з Другої світової групи
Фото: EPA/UPG

Збірна України з тенісу програла Канаді в Кубку Федерації. 5-матчевий поєдинок проходив у Монреалі 21-22 квітня і завершився з рахунком 2:3.

За збірну України в цьому матчі грали Леся Цуренко (40-ва у світовому рейтингу) і Катерина Бондаренко (78-ма), їхні особисті зустрічі закінчилися з рахунком 2:2. Леся Цуренко на відмові суперниці Б'янки Андреєску відкрила рахунок, потім дві перемоги поспіль для Канади здобула Жені Бушар (над Катериною Бондаренко, а потім над Цуренко). А зрівняла рахунок Бондаренко в поєдинку проти Габріели Дабровські.

В останньому матчі пара Катерина Бондаренко/Ольга Савчук у трьохсетовому поєдинку поступилася Андреєску і Дабровські, які вперше грали разом.

Збірна Канади торік зуміла повернутися у Другу світову групу, коли перемогла команду Казахстану в плей-оф.

Збірна України 2016 року, обігравши на зональному етапі Португалію, Швецію і Ізраїль, а в плей-оф - тенісисток з Аргентини, пробилася у другу світову групу. 2017 року вона зберегла за собою місце в цьому дивізіоні.

У першому раунді турніру в сезоні-2018 українки на виїзді програли суперницям з Австралії.

Щоб повернутися у Другу світову групу, тепер Україні доведеться виграти групу в Євро-Африканській зоні, а потім перемогти в матчі плей-оф.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram