>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Тренер збірної Швеції "відчепив" Ібрагімовича від ЧС-2018

Златан не входить у плани Янне Андерссона на цей турнір.

Тренер збірної Швеції "відчепив" Ібрагімовича від ЧС-2018
Златан Ибрагимович
Фото: www.ibrahimovic8.com

Головний тренер збірної Швеції Янне Андерссон не розглядає 36-річного форварда "Лос-Анджелес Гелаксі" Златана Ібрагімовича як кандидата на поїздку на чемпіонат світу-2018. Про це наставник "Тре Крунур" заявив виданню Sportskeeda.com.

"Златан та ще кілька гравців говорили після Євро, що зав'язують зі збірною. Я поважаю їхнє рішення, тому зараз не сприймаю серйозно те, що пишуть про це ЗМІ і говорить сам Златан", - цитує Андерссона Sportskeeda.com.

"Я відштовхуюся від того, що чую особисто. Ми з Ібрагімовичем говорили, і він дуже дохідливо пояснив свої плани. Я це прийняв. Відтоді він не виходив зі мною на зв'язок і ми не говорили про чемпіонат світу. Він не входить у мої плани на цей турнір. Це також стосується й інших футболістів, які раніше відмовилися виступати за збірну", - додав Андерссон.

Златан Ібрагімович виступав за збірну Швеції протягом 16-ти років - з 2001 по 2016 роки, забивши за цей час 62 голи у 116 матчах за команду.

Успішний для себе відбір на ЧС-2018 скандинави провели без нього, і зробили найгучнішу сенсацію, вигравши стикові матчі збірної Італії (1:0, 0:0).

На Чемпіонаті світу-2018 Швеція зіграє в одній групі з Південною Кореєю, Німеччиною і Мексикою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram