>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Саудівський клуб звільнив Реброва з поста головного тренера (оновлено)

Сергій Ребров і року не пропрацював у клубі "Аль-Ахлі"

Саудівський клуб звільнив Реброва з поста головного тренера (оновлено)
Сергей Ребров
Фото: EPA/UPG

Українського фахівця Сергія Реброва звільнили з поста головного тренера "Аль-Ахлі", повідомляє офіційний сайт саудівського клубу.

Екс-головного тренера київського "Динамо" звільнили після того, як його команда зайняла лише друге місце в розіграші Саудівської Прем'єр-ліги, поступившись титулом "Аль-Хілялю".

Саудівський клуб з міста Джідда вже вибрав нового тренера - ним стане тунісець Фатхі Аль-Джабаль.

Сергій Ребров тренував "Аль-Ахлі" з червня 2017 року. За контрактом, який було підписано на 2 роки, оклад українського фахівця становив 2,4 млн євро в рік

Під його керівництвом команда впевнено пробилася в 1/16 фіналу Ліги Чемпіонів Азії, де зіграє з катарським "Аль-Саддом".

Оновлення. Своєю чергою, агент українського фахівця Шандор Варга прокоментував інформацію про звільнення Сергія Реброва з поста головного тренера "Аль-Ахлі".

Зокрема, Варга повідомив, що нині Ребров у Києві через невелику перерву в чемпіонаті, а на руках немає документів про його відставку, згідно з процедурою.

"Ми із Сергієм домовилися поки що не коментувати ситуацію. Ми ще не розмовляли з керівництвом Аль-Ахлі, у нас на руках немає відповідних документів. Отож, поки що складно про щось говорити. Розумієте, у цьому випадку існує певна форма. Документ про відставку має бути завірений президентом клубу, Сергій теж повинен вивчити документ і поставити свій підпис. Тобто, має бути дотримана юридична процедура. Поки що цього немає", - заявив агент Реброва.

Раніше повідомлялося, що про своє звільнення Сергій Ребров дізнався від українського журналіста.  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram