>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Українці у Франції створили ролик для фанатів проти участі в ЧС-2018

"Чемпіонат світу з футболу 2018 в Росії. Чи впевнені ви, що це гарна ідея?"

Українські активісти у Франції спільно з українським футбольним клубом "Тризуб"/ASUFC TRIDENT створили ролик, щоб закликати прихильників футболу, які мають намір відвідати Чемпіонат світу з футболу в РФ, добре подумати, чи варто це робити.

Відеоролик, розміщений в Youtube, починається з питання англійською мовою: "Чемпіонат світу з футболу 2018 в Росії. Чи впевнені ви, що це гарна ідея?"

"Ми знаємо, наскільки в усьому світі люблять футбол, і деяким поціновувачам не так важливо, де проходить чемпіонат, але кожен з них повинен пам'ятати, що, відвідуючи Росію, купуючи квитки, вони фактично фінансують агресію, війни, порушення міжнародного права", - відзначили автори і учасники ролика в коментарі Укрінформу.

Активісти підкреслили, що, створюючи цей ролик, вони хотіли довести свою громадянську позицію і сказати "ні" проведенню Чемпіонату світу з футболу в Росії.

Під час створення ролика були використані військові документальні кадри, які є у відкритому доступі в мережі Інтернет, і авторська музика.

Раніше повідомлялося, що 46 депутатів Європарламенту підписали заклик бойкотувати ЧС-2018 в Росії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram