>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Динамо" реанімувало інтригу в чемпіонаті після перемоги над "Шахтарем"

Завдяки голу Шепелєва київські "динамівці" здобули виїзну перемогу над "Шахтарем" 1:0

"Динамо" реанімувало інтригу в чемпіонаті після перемоги над "Шахтарем"
Динамовцы поздравляют Шепелева с голом
Фото: http://www.fcdynamo.kiev.ua

У рамках 27 туру чемпіонату України донецький "Шахтар" приймав на "своєму" полі в Харкові єдиних своїх суперників у боротьбі за золоті медалі - "динамівців" Києва, і поступився з мінімальним рахунком 0:1. Єдиний гол на 32 хвилині поєдинку забив Володимир Шепелєв.

Слід зазначити, що в перші півгодини гри кияни виглядали агресивнішими і гострішими - гольові моменти мали Томаш Кедзера й Артем Бесєдін.

Однак гол гості забили не внаслідок комбінаційних дій, а в результаті грубої помилки захисника господарів Давида Хочолави, який у простій ситуації помилився перед своїм штрафним майданчиком, чим і скористався Володимир Шепелєв - 0:1.

Із забитим голом Шепелєва перервалася "суха" серія голкіпера донеччан Андрія П'ятова в чемпіонаті України, що тривала 661 хвилину.

Треба визнати, що гравці "Шахтаря" були покарані "динамівцями" за відсутність у їхніх діях на полі концентрації і сфокусованості.

Заключна 15-хвилинка тайму минула за переваги "гірників". Моменти мали Марлос, Ярослав Ракицький і двічі Алан Патрік.

Проте "динамівці" встояли.

У другому таймі "Шахтар" не залишав спроб зрівняти рахунок. Однак підопічні Олександра Хацкевича за рахунок самовіддачі і волі утримали мінімальну перевагу.

Тим самим інтрига в чемпіонаті відродилася. За п'ять турів до фінішу відрив "Шахтаря" від "Динамо" становить 3 очки, при тому що попереду ще одна очна зустріч.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram