>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Команда Усика не допустить проведення бою з Гассієвим у Росії

Промоутер українського боксера Олександр Красюк дав зрозуміти, що проведення бою проти Мурата Гассієва в Росії неприйнятне

Команда Усика не допустить проведення бою з Гассієвим у Росії
Александр Усик и Мурат Гассиев
Фото: sportarena

Промоутер чемпіона світу в першій важкій вазі за версіями WBC і WBO Олександра Усика Олександр Красюк дав зрозуміти, що проведення бою проти чемпіона світу за версіями IBF і WBA росіянина Мурата Гассієва в Росії неприйнятне.

Про це пише "Трибуна".

Красюк зазначив, що Усик розглядає можливість проведення бою на нейтральній території в будь-якій країні світу.

"Поки що немає ніякої конкретної інформації, ми тільки очікуємо її від організаторів. Нам дуже хотілося б знати дату і місця бою вже цього тижня. Для нас принципово, щоб були витримані інтереси обох бійців. У цьому випадку - бій повинен проходити на нейтральній території. Ми готові розглядати варіанти в усьому світі", - підкреслив промоутер українського боксера.

Свою заяву Красюк зробив у відповідь на інтерв'ю генерального секретаря Федерації боксу Росії Умара Кремльова, в якому російський спортивний функціонер заявив, що в разі відмови Саудівської Аравії приймати фінал Всесвітньої боксерської суперсерії право на проведення бою передадуть Росії.

"Ми зробили свою пропозицію. Якщо Саудівська Аравія буде не готова, то право проведення передадуть нам. Поки що не зрозумілі навіть умови, за яких спортсмени і учасники зможуть вирушити в Саудівську Аравію. Проведення такого поєдинку в Росії обійдеться приблизно у 20-25 млн дол. - це вся організація і гонорари спортсменів", - підкреслив Кремльов.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що фінальний бій відбудеться 11 травня в Саудівській Аравії.

Переможець бою Усик - Гассієв стане абсолютним чемпіоном світу, завоює Кубок Мохаммеда Алі і поповнить свій банківський рахунок на 10 млн дол. призових.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram