>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

На Гран-Прі Монако Формули 1 не мають наміру відмовлятися від грід-гьорлз

На один етап в Королівських автоперегонах все-таки допустять грід-гьорлз

На Гран-Прі Монако Формули 1 не мають наміру відмовлятися від грід-гьорлз
Грид-гёрлз на Гран-При Монако-2015
Фото: EPA\UPG

Не всім прихильникам традицій Формули 1 сподобалося рішення нових власників комерційних прав американської компанії Liberty Media відмовитися від грід-гьорлз, замінивши їх молодими гонщиками в рамках програми Grid Kids.

До таких належить і президент автомобільного клубу Монако Мішель Боєрі, який дав зрозуміти, що в дні перегонів на вулицях середземноморського князівства все-таки будуть працювати професійні манекенниці, як би до цього не ставилися організатори чемпіонату.

"Наші американські друзі вирішили, що коли дівчата тримають таблички з номерами гонщиків, то це негативно позначається на жіночому іміджі. Але наші дівчата - випускниці шкіл, де готують професійних манекенниць і вчать мистецтву комунікації, - заявив Боєрі. - Робота на стартовому полі в дні перегонів уїк-енду входить в програму підготовки, плюс їм за це платять.

Вони елегантні, і їх поява сприятливо впливає на репутацію Монако. Вони не будуть тримати таблички з номерами, але будуть виконувати представницькі функції під час Гран-Прі. Красиві дівчата - частина традиційного пейзажу Формули 1. Хіба ми можемо перешкоджати тому, щоб тридцять молодих жінок завершили свою освіту і заробили якісь гроші?", - підсумував голова автоклубу Монако.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram