>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Спортивні події вікенду, які бажано не пропустити

Бокс і футбол - головні спортивні пріоритети вихідних

Спортивні події вікенду, які бажано не пропустити
Главное спортивное событие уик-энда Джошуа-Паркер
Фото: EPA\UPG

Пропонуємо вашій увазі головні спортивні події вікенду.

БОКС

Чемпіон світу за версією WBA, IBO і IBF у суперважкій вазі Ентоні Джошуа проведе об'єднавчий бій з володарем титулу WBO Джозефом Паркером. Поєдинок відбудеться 31 березня в місті Кардіфф (Уельс).

Орієнтовний початок бою 1 квітня о 00:00 за київським часом.

ФУТБОЛ

Англія. "Челсі""Тоттенхем". Лондонське дербі. Обидві команди борються за потрапляння наступного року в Лігу чемпіонів. "Пенсіонери" розташувалися на 5-й сходинці турнірної таблиці (56 очок), "шпори" - на 4-й (61 очко). Невиграш "Челсі" значно ускладнить підопічним Антоніо Конте вирішення задачі з Лігою чемпіонів. 1 квітня, 18:00.

Іспанія. "Севілья""Барселона". І хоча каталонці вже без п'яти хвилин чемпіони (від найближчих суперників "блаугранос" відділяє 11 очок), проте не забуваймо, що в поєдинку зійдуться команди - учасниці чвертьфіналів Ліги чемпіонів-2018. 31 березня, 21:45.

Німеччина. "Баварія""Боруссія" (Дортмунд) - це завжди принципово. 31 березня, 19:30.

Італія.  "Ювентус""Мілан". "Юве" бореться за "скудетто", випереджаючи "Наполі" на 2 очки. "Мілан" не втратив шансів на потрапляння наступного року в Лігу чемпіонів (відокремлює від 4-го місця 5 очок).

Україна. "Зоря" - "Шахтар" - териконове дербі. "Гірники" на 6 очок випереджають "Динамо" в боротьбі за "золото". Маючи в перспективі очну суперечку з ним, втрачати очки "Шахтарю" не бажано. 1 квітня, 19:30.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram