>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Президент "Динамо" жорстко розкритикував ФФУ

Винен у всьому інцидент із непотраплянням збірної України U-17 на молодіжний чемпіонат Європи

Президент "Динамо" жорстко розкритикував ФФУ
Фото: fcdynamo.kiev.ua

Збірна України U-17 обіграла команду Сербії (2:1) у рамках відбору на молодіжний чемпіонат Європи. Однак після програшного матчу представники Сербії подали апеляцію в УЄФА, і перемога команди Олега Кузнєцова перетворилася на технічну поразку, оскільки тренерський штаб випустив на поле двох футболістів, які мали пропустити матч через перебір жовтих карток.

Після чого на чемпіонат Європи вирушить колектив із Сербії.

Президента "Динамо" (Київ) Ігоря Суркіса обурило ставлення співробітників Федерації футболу України до своїх прямих обов'язків.

Крім того, Суркіс розкритикував функціонерів ФФУ, чий непрофесіоналізм коштував нашій молодіжці місця на чемпіонаті Європи.

"Що зараз діється в душах юних футболістів збірної U-17, які в чесній боротьбі виграли путівку на ЧЄ, а потім виявилося, що вони туди не поїдуть через розхлябаність працівників ФФУ?" - обурений Суркіс.

"Зараз там (ФФУ - прим LB.ua) не про те думають. Спочатку всі займалися Лозанною, а потім поїхали відзначати свій успіх у Марбелью. Ось і нікому було простежити за документами, які приходять поштою з УЄФА. Просто вчасно розкрити і подивитися. А потім повідомити тренерів збірної, що такі-то гравці не мають права грати", - заявив президент "Динамо".

"Може, освіти людям не вистачає? Може, дипломи не ті? Ну як можна було не побачити очевидного? Чи не зробити елементарного? Це не просто скандал - це показник приголомшливого непрофесіоналізму", - повідомив Суркіс в інтерв'ю офіційному сайту "Динамо".

"Я думаю над тим, що говорити хлопцям, оскільки в тій збірній "динамівців" - півскладу. Як їм пояснити те, що трапилося? Як змусити вірити у справедливість? Я особисто вкладаю в цих хлопців усю свою душу. Намагаюся створити всі умови для тренувань, побуту і всього іншого. Це, крім іншого, і грошей коштує", - підсумував Ігор Суркіс.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram