>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Іспанці забили шість голів збірній Аргентини "без Мессі"

Аргентинці показали, чого вони варті без Ліонеля.

Іспанці забили шість голів збірній Аргентини "без Мессі"
Иско
Фото: EPA\UPG

Відбувся завершальний перед ЧС-2018 цикл товариських матчів національних команд.

У Мадриді на домашньому стадіоні "Атлетіко" - "Ванда Метрополітано" збірна Іспанії декласувала фіналістів ЧС-2014 збірну Аргентини 6:1. Хет-триком відзначився гравець мадридського "Реала" Іско.

Варто відзначити, що в складі аргентинців був відсутній травмований гравець "Барселони" Ліонель Мессі, який вирішив не спостерігати за побиттям своєї збірної і достроково покинув трибуни.

Відзначимо чергову поразку господині майбутнього Мундіалю - збірної Росії. Цього разу росіяни поступилися французам 1:3.

Збірна Німеччини не програвала з півфіналу Євро-2016. Але і у бразильців у пам'яті залишилося принизливе 1:7 від німців на ЧС-2014 в Ріо. На цьому і зійшлися обидві збірні в Берліні на "Олімпіаштадіон". У підсумку німцям доведеться починати свою нову безпрограшну серію - єдиний гол гравця "Манчестер Сіті" Жезуса забезпечив перемогу "пентакампіонів".

Ще одній серії вчора ввечері настав кінець. Цілих півроку нікому не вдавалося розпечатати ворота збірної Англії, поки на "Уемблі" не приїхала "Скуадра адзурра".

Щоправда, до 87-ї хвилини вболівальникам збірної Італії радіти було особливо нічому. Гол гравця "Лестера" Джеймі Варді, забитий у першому таймі, до тієї самої 87-ї хвилини залишався єдиним у матчі.

Однак нещодавно введене ноу-хау - відеоповтори, зіграли визначальну роль у протистоянні англійців та італійців. Рефері за допомогою VAR угледів порушення з боку англійців у власному штрафному на Федеріко К'єза, а Лоренцо Інсіньє з пенальті вперше за півроку розпечатав ворота родоначальників футболу 1:1.

Крім того, особливої уваги гідний поєдинок між збірними Косова і Буркіна Фасо, але про це cупердербі - наступного разу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram