>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Клуб Англійської прем'єр-ліги планує запросити тренера "Шахтаря" Фонсеку, - Daily Mirror

У Паулу Фонсеки контракт з "гірниками" закінчується в останній день весни.

Клуб Англійської прем'єр-ліги планує запросити тренера "Шахтаря" Фонсеку, - Daily Mirror
Фарад Мошири
Фото: EPA\UPG

Клуб Англійської прем'єр-ліги "Евертон" визначився з пріоритетною кандидатурою на цілком ймовірну заміну нинішньому менеджеру команди Сему Еллардайсу, плануючи запросити на посаду головного тренера донецького "Шахтаря" Паулу Фонсеку.

Нагадаємо, в листопаді "іриски" звільнили голландця Рональда Кумана з поста головного тренера, запросивши на його місце 63-річного Сема Еллардайса.

Потрібно визнати, за "Великого Сема" команда стабілізувала турнірні показники - зараз "Евертон" посідає дев'яте місце із 40 очками. Однак, додати видовищ у теперішній стиль гри команди Еллардайс не зумів.

Як стверджує Daily Mirror, після закінчення цього сезону найбільший акціонер "ірисок" Фарад Моширі і президент клубу Білл Кенрайт планують розірвати контракт із Семом, який закінчується після завершення наступного сезону.

Моширі і Кенрайт планують запросити на тренерський місток молодого і прогресивного фахівця, і на чолі їхнього списку перебуває Паулу Фонсека. Заманити 45-річного португальця боси "Евертона" сподіваються за допомогою значного трансферного бюджету.

Додає шансів керівництву клубу з Ліверпуля той факт, що чинний контракт Фонсеки з "Шахтарем" закінчується 31 травня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram