>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Світоліна виграла стартовий поєдинок на Miami Open

Українка обіграла Наомі Осаку з Японії.

Світоліна виграла стартовий поєдинок на Miami Open
Элина Свитолина
Фото: twitter.com/WTA

Українська тенісистка Еліна Світоліна у другому колі турніру WTA Miami Open обіграла 22 ракетку світу Наомі Осаку з Японії - 6:4, 6:2.

Про це повідомляє сайт "Большой теннис Украины".

1 година і 22 хвилини знадобилося українці, щоб оформити путівку в наступне коло. Під час стартового сету Світоліна двічі виходила вперед, Осака перший брейк відіграла, але з рахунку 4-3 Еліні вдалося утримати свою перевагу.

У другому сеті ініціатива була на боці Світоліної, яка лідирувала 5-1. У сьомому геймі Еліна не реалізувала два матчболи, після чого вже на своїй подачі відігравала брейкпоїнти. Осака отримала три шанси на брейк, але все втратила, а наша тенісистка з третього матчболу завершила зустріч на свою користь.

Минулого року на цій стадії турніру Світоліна програла американці Бетані Маттек-Сендс. Найкращий результат українки в Маямі - четвертий раунд (2014, 2016). Осака приїхала до Флориди після тріумфу на "BNP Paribas Open" в Індіан-Веллсі, де у фіналі обіграла Дарину Касаткіну. Нагадаємо, що на старті "Miami Open" японка зупинила Серену Вільямс.

Раніше Світоліна і Осака зіграли чотири очних матчі і кожна виграла по два поєдинки.

У третьому раунді Еліна Світоліна зустрінеться з переможницею матчу Дар'я Гаврилова (WTA 26) - Андреа Петкович (WTA 111).

Нагадаємо, раніше Світоліна осоромилася на турнірі в Індіан-Веллсі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram