>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Чемпіон світу з боксу Флойд Майвезер заговорив про купівлю клубу Англійської прем'єр-ліги

Мейвезер подумує купити "Ньюкасл".

Чемпіон світу з боксу Флойд Майвезер заговорив про купівлю клубу Англійської прем'єр-ліги
Майвезер перед поединком с Хуаном Мануэлем Маркесом
Фото: EPA\UPG

Непереможний американський боксер-професіонал Флойд Майвезер, який виступав у напівсередній ваговій категорії, повідомив про свої плани придбати футбольний клуб Англійської прем'єр-ліги "Ньюкасл Юнайтед", а також запросити туди Криштіану Роналду.

"Так, я міг би стати інвестором "Ньюкасла". Я люблю це місто. Я завжди відкритий для нових пропозицій. Мені подобаються всі види спорту, але я вкладаю головою, а не серцем. Футбол - не мій вид спорту, але у мене є зв'язки", - наводить слова Мейвезера видання Daily Mail.

"Криштіану Роналду - мій давній приятель, я міг би навіть змусити його завершити кар'єру в "Ньюкаслі", - особливо відзначив Флойд.

Додамо, один з найстаріших англійських футбольних клубів (рік заснування - 1892), 4-разовий чемпіон Англії "Ньюкасл Юнайтед" 2017 року був виставлений на продаж. Про це повідомив власник команди Майк Ешлі на офіційному сайті «сорок».

"Клуб починає пошуки нового власника, який зможе забезпечити істотні інвестиції і проявить цілеспрямованість, необхідну для реалізації клубом своїх амбіцій", - було сказано в повідомленні на офіційному сайті команди.

Як бачимо, пошуки нового господаря дещо затягнулися.

У цей час "Ньюкасл" у турнірній таблиці АПЛ займає 13-ту позицію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram