>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Екс-гравець «Ліверпуля», експерт Sky Sports Каррагер після Північно-західного дербі обплював фанів МЮ

Почуття Джеймі зрозуміти можна, виправдати вчинок - навряд.

Екс-гравець «Ліверпуля», експерт Sky Sports Каррагер після Північно-західного дербі обплював фанів МЮ
Джейми за секунду до "поступка"
Фото: Daily Telegraph

У стартовому матчі 30-го туру Англійської Прем'єр-ліги «Манчестер Юнайтед» приймав на «Олд Траффорд» «Ліверпуль».

Матч між «червоними дияволами» і «червоними» закінчився перемогою господарів 2:1.

Після поєдинку стався один неприємний епізод між колишнім гравцем «Ліверпуля» Джеймі Каррагером, який нині працює експертом на Sky Sports, і уболівальниками «МанЮнайтед».

Каррагер їхав автомобілем після матчу, як поряд із ним виявилася машина одного з фанів МЮ. Уболівальник вирішив не упустити момент нагадати екс-гравцю «Ліверпуля» про поразку мерсисайдців у Північно-західному дербі. Він кілька разів звернувся на адресу Каррагера з глузуванням, після чого експерт Sky Sports не витримав і плюнув у напрямку машини вболівальника МЮ.

Потрібно визнати, плювок Джеймі виявився доволі точним, проте досяг він не до того адресата, на якого розраховував сам «стрілець»: плювок влучив у 14-річну доньку фана «червоних дияволів», яка перебувала в салоні разом зі своїм батьком.

Незважаючи на те, що згодом, колишній футболіст «Ліверпуля» визнав неправоту свого вчинку, про що повідомив на своїй сторінці в Twitter, йому загрожує судовий розгляд у зв'язку з порушенням громадського порядку, а також - звільнення з посади експерта на Sky Sports.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram